Nové menu v Pohostinci Monarch
Pohostinec Monarch, který patří do skupiny Premier Group, kam se řadí luxusní gastronomické podniky jako např. Grand Cru, vinný bar Lodecká 4 nebo karlínské bistro Premier Mercato, se nyní může pochlubit zbrusu novými pokrmy z jídelního menu, jejichž autory jsou šéfkuchaři Jan Volšička a Jan Punčochář.
Pohostinec Monarch nabízí své gastronomické delikatesy od května roku 2017. Sídlí v ulici Na Perštýně 15, tedy v centru Prahy 1, což k chuťovému zážitku přidává i svébytnou a jedinečnou atmosféru. Podnik byl původně gastrobarem se zaměřením na španělské tapas. Nyní si v Pohostinci přijdou na své příznivci rakouskouherské kuchyně s moderním způsobem přípravy a servírování, ale také milovníci steaků, burgerů a dalších pokrmů. Nově se v menu objeví např. kachní tlačenka, svíčková z divočáka nebo Porterhouse steak.
„Nový koncept naší restaurace je reakcí na přání našich zákazníků, kterými jsou Češi, ale díky našemu umístění také z řad zahraničních turistů,“ říká Jan Volšička, šefkuchař Pohostince Monarch a dodává: „Nabídku našich pokrmů budeme i v budoucnu pravidelně aktualizovat a reflektovat do ni přání našich zákazníků.“
O autentickou a neopakovatelnou chuť se stará šéfkuchař podniku Jan Volšička se svým týmem, kterého zákazníci mohou při práci vidět i v místní otevřené kuchyni. Při práci dbají především na kvalitní suroviny a zpracování. Do tvorby nového menu se zapojil také Jan Punčochář, šéfkuchař restaurace Grand Cru, který je zároveň garantem a supervizorem v Pohostinci Monarch.
K výbornému jídlu samozřejmě nesmí chybět i tradičně české plzeňské pivo, vína z vyhlášených vinařství z různých koutů světa a další lihoviny, destiláty či nealkoholické nápoje, jejichž dodavatelem je společnost Premier Wines & Spirits.
Vice informací najdete na https://monarch.cz/.
Napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.